Tijdloze Elegantie, Bij TIME OUT: Stap aan Boord van de Betoverende en iconische klassieke Riva Super Florida!

Stap aan boord van de Riva en laat je meevoeren naar een tijd van ongeëvenaarde elegantie uit de jaren 50. Bij TIME OUT brengen we de pure klasse van weleer tot leven met onze exclusieve Riva-Beleving.

Beeld je in: je bent omringd door de klassieke charme van een echte Riva, een symbool van tijdloze schoonheid. Deze ervaring neemt je mee terug in de tijd, naar een tijdperk van gratie en allure.

Bij TIME OUT begrijpen we de kunst van tijdloze elegantie. Onze Riva-Beleving biedt niet alleen een prachtig uitzicht op het water, maar ook een sfeer van verfijning en stijl. Met een schipper aan het roer en drankjes om van te genieten, is dit de ultieme manier om te ontspannen en te genieten.

We streven naar perfectie in elke reis die we bieden. Of je nu wilt genieten van een diner op het water of waterpret met een band achter de boot voor de kinderen, onze Riva-Beleving is zorgvuldig samengesteld om aan al je verwachtingen te voldoen.

Dus, als je verlangt naar een ervaring van pure elegantie en tijdloze klasse, dan is onze Riva-Beleving voor jou. Stap aan boord en laat je meeslepen naar een wereld van serene schoonheid en ontspanning.

Laat de tijdloze allure van de Riva je betoveren. Ontdek de wereld van pure elegantie bij TIME OUT.

Thuishaven:

 

- Brielse meer

 

Brielle is prachtig en staat bekend om haar rijke geschiedenis, de bewonderenswaardige huisjes en haar lieve bootjes. De vaarroute kent veel variatie, zo ziet u op deze dag de lieve binnenstad van Brielle, ervaart u het open water van het Brielse meer waar er natuurlijk even gas gegeven kan worden en u kunt genieten van de snelheid en het geluid van een brullende V8 motor.

 

Voorafgaand of na afloop van de vaart heeft u de gelegenheid om te borrelen of te dineren bij Beachclub  Breeze waar de vaart ook van start gaat en eindigt. Bekijk Breeze via de gele button! 

Tarieven:

Product Prijs
- 2 uur € 450
- 3 uur € 550
- 4 uur (inc hapjes en dranken) € 650
Maatwerk (b.v.b. hele dag) Op maat
Opties:
Transport naar vaarwater naar keuze €30 + €2 per km (vanaf Brielle)
Snackbox + dranken naar keuze Op maat

Ben jij benieuwd naar hoe alles in zijn werk gaat? Vraag dan vrijblijvend een consult gesprek of offerte aan voor de schitterende Riva!


Binnen 24 uur nog geen reactie? Neem dan telefonisch contact met ons op!