Trouwen met uw droomauto!

We begrijpen dat een bruiloft een levensveranderende gebeurtenis is. Met ons klassieke bruiloftsvervoer nemen we je mee terug in de tijd naar een tijdperk van pure klasse. Onze auto's stralen niet alleen stijl uit, maar vervoeren je ook naar een wereld van tijdloze romantiek. Met duidelijke afspraken, zorgvuldigheid en passie, creëren we een perfecte reis op jouw perfecte dag.

 


Bekijk ons bruiloft wagenpark:

Rolls Royce Silver Cloud ll

 

De Rolls-Royce Silver Cloud 2, met zijn sonore V8-motor fluisterend op de achtergrond, omhult zijn inzittenden in weelde. Het interieur, gehuld in zacht leer en verfijnd houtwerk, belichaamt tijdloze elegantie en biedt een weergaloze rijervaring.

 

Klik voor meer informatie op de gele button!


Dodge SD4!

 

De betoverende Dodge SD4 uit 1928, met zijn glinsterende lak en klassieke allure, wordt de kers op de taart voor jullie bruiloft. Met Albert aan het stuur wordt niet alleen voor vervoer gezorgd, maar voor een waar spektakel. Laat deze prachtige vintage auto jullie liefdesverhaal accentueren terwijl jullie in stijl arriveren, klaar voor een onvergetelijke reis naar de volgende fase van jullie leven samen.

 

Klik voor meer informatie op de gele button!


Volkswagen T1 "hippiebus"!

 

Deze betoverende klassieke trouwauto maakt jullie bruiloft echt iets unieks! Geniet van een zorgeloze dag en laat de chauffeur jullie liefdesreis een unieke draai geven met deze bruiloft klassieker. Alleen als trouwauto, of ook als fotobooth. Alles is mogelijk om jullie bijzondere dag een spektakel te maken!

 

Benieuwd naar hoe wij jullie bruiloft een unieke draai geven? Klik dan op de gele button!


Chevrolet AD1930

 

De Chevrolet AD1930, een icoon uit 1930, transformeert in een tijdloze trouwauto. Haar vintage allure en klassieke elegantie brengen een vleugje romantiek in elke bruiloft. Deze historische schoonheid weerspiegelt niet alleen de glorie van het verleden maar ook de belofte van een prachtige toekomst, waarin liefde en traditie samensmelten op de meest bijzondere dag van je leven.

 

Klik voor meer informatie op de gele button!


FAQ:

Hoe werkt het?

1. Bekijk welke auto bij u past. 2. Klik op de gele button. 3. Vul het formulier op de pagina van de auto in en wij zoeken contact met u op, succes!

Zijn er kinderen welkom in de auto?

Absoluut! Kinderen zijn een belangrijk aspect van deze mooie dag. Deze zijn van harte welkom in de auto!

Zit er een chauffeur bij?

Yes, een stijlvolle chauffeur is inbegrepen! Dit zit verwerkt in de prijs, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Zijn avonduren ook mogelijk om te boeken?

Ook in de avond is het in overleg mogelijk om een trouwrit te boeken. Neem hiervoor gerust contact met ons op!