Bekijk het aanbod!

Ferrari F8 Spider

 

Met wel 720pk en een 0 naar 100 tijd van slechts 2,9 seconden is dit onze krachtigste exoot uit het assortiment! Het gevoel van vrijheid en de wind door de haren is bij dit exemplaar optimaal en die ervaring geven wij u graag mee!

 

Klik voor meer informatie op de gele button! 

Ferrari 458italia

 

Deze 458italia is een absoluut icoon onder de supercars! Met zijn adembenemende geluid en zijn 570pk is deze Ferrari een ervaring om nooit meer te vergeten. De emoties lopen op tot wel 9000 toeren en met een 0 naar 100 tijd van 3,4 seconden is ook de acceleratie een attractie die wij u graag laten ervaren!

 

Klik voor meer informatie op de gele button!

Ferrari F355gts

 

De F355 is een auto voor de echte liefhebber! Deze auto behoort tot enkele van de meest emotionele ervaringen die wij bieden. De charmes van een oudere Ferrari zijn ongeëvenaard en de onder deze auto gemonteerde TUBI uitlaat zorgt voor een waar spektakel. De natuurlijk ademende V8 gaat tot wel 8.500 toeren en heeft 381pk! Wij geven u met trots deze kans!

 

Klik voor meer informatie op de gele button!

Rolls Royce Silver Cloud ll

 

De Rolls-Royce Silver Cloud 2, met zijn sonore V8-motor fluisterend op de achtergrond, omhult zijn inzittenden in weelde. Het interieur, gehuld in zacht leer en verfijnd houtwerk, belichaamt tijdloze elegantie en biedt een weergaloze rijervaring.

 

Klik voor meer informatie op de gele button!