Beleef een onvergetelijke dag met jouw team op het circuit!

Als bedrijf is het belangrijk om je personeel te belonen en te binden. Wat is er nu een betere manier om dit te doen dan met een unieke ervaring op het circuit? Bij TIME OUT EXPERIENCE bieden we een compleet verzorgde dag vol plezier en adrenaline, inclusief horeca gelegenheid.

Onze speciale personeelsbeloningsdag op het circuit is de perfecte gelegenheid om je medewerkers te laten genieten van een onvergetelijke ervaring. Daarnaast kunnen ook gewaardeerde klanten en relaties uitgenodigd worden voor deze bijzondere dag.


Unieke Ferrari beleving!

De adrenaline van een Ferrari op het circuit is een ervaring die autoliefhebbers nooit zullen vergeten. Onze Ferrari's, waaronder de krachtige Ferrari 458Italia, bieden de ultieme rijervaring voor zowel ervaren coureurs als mensen die geen extreem auto fanaat zijn.


Exclusieve samenwerking met SupercarSociety

We werken samen met een exclusief evenement waardoor er meerdere exotische auto’s op de baan in actie te zien zijn. Dit zorgt voor een extra bijzondere en unieke ervaring, op een dag vol ontspanning en gezelligheid.


Ervaar de ultieme personeelsbeloning!

Ben jij klaar om je personeel te belonen met een onvergetelijke dag vol plezier en adrenaline? Neem nu contact met ons op en plan de perfecte dag op het circuit!